Sanne S.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 eetlepels kerrie
  • 4 moten kabeljauw
  • 4 grote tomaten
  • boter
  • peper
  • 2 goudrenetten
  • 1 ui

Vis in de oven

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Tom K. (31/10/08)

Beboter een vuurvaste schaal.

Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Leg ze op de bodem van de schaal en strooi er versgemalen peper over. Leg de gewassen moten kabeljauw hierop.

Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd de appels in plakken. Leg de plakken appel op de vis. Snijd de ui in ringen en leg deze op de plakken appel. Strooi de kerrie erover en giet de yoghurt erbij. Dek de schaal af en zet hem drie kwartier in het midden van een vrij warme oven (175-200 gr C).

Haal na een half uur het deksel van de schaal en laat de inhoud een kleurtje krijgen.

Lekker met puree.

Opmerkingen

Michiel D.

10 December 2008 - 21:13

Geen yoghurt bij de ingrediĆ«nten…

Er zijn 11 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2017 - Disclaimer