Afbeelding van Nathalie J.

Nathalie J.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 uien
  • 1 kg stoofvlees
  • 2 boterhammen
  • een kan sterke koffie
  • stoofvleeskruiden
  • boter
  • mosterd

Stoofvlees

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Lies v. (16/08/09)

Bron: van moeder op dochter

Snij de uien fijn en stoof glazig in de boter. Voeg het stoofvlees toe en bak aan. Strooi er flink wat stoofvleeskruiden bij. Als het vlees begint te kleuren zet je alles onder met de koffie. Smeer een dikke laag mosterd op de boterhammen en leg deze boven op het vlees. Laat op een laag vuurtje minstens 2 uur sudderen.

Lekker met frietjes, worteltjespuree, ...

Er zijn 8 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2018 - Disclaimer