Sanne S.

Ingrediënten voor 4 personen

  • evt visbouillonblokje
  • 200 gr gerookte zalm
  • 300 gr pangasiusfilet
  • lasagneblaadjes
  • ingredienten bechamelsaus
  • 400 gr diepvries spinazie
  • gemalen kaas
  • peper en zout

spinazie -lasagne met vis

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Sien P. (09/01/09)

  • Ontdooi de spinazie.
  • Ontdooi de pangasiusfilet in een beetje water met evt een visbouillonblokje.
  • Maak de bechamelsaus.
  • Doe de spinazie bij de saus en doe er peper en zout bij naar smaak.
  • Neem een grote ovenschotel en doe achtereenvolgens en laagje saus, een laagje lasagne, de gerookte zalm en pangasiusfilet, lasagne en terug een laagje saus in de schotel.
  • Werk af met gemalen kaas.
  • Laat ongeveer een half uurtje bakken in de oven of 20 min in een combi-magnetron ( micro+grill functie)

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2017 - Disclaimer