silvie d.

Ingrediënten voor 4 personen

  • gemalen parmezaanse kaas
  • cayennepeper
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 500 gr spaghetti
  • scampi
  • 1 busje room
  • 1 blik kreeftensoep
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 sjalot

spaghetti met gebakken scampi's en kreeftenroomsaus

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Sien P. (01/03/10)

Kook de spaghetti al dente en houd warm. Pel de scampi’s. Pel de sjalot en snijd hem fijn. Doe olijfolie in een diepe pan en fruit de sjalot samen met de look. Voeg de tomaten toe en kruid met peper, zout en beetje cayennepeper. Laat even sudderen. Giet de kreeftensoep en de room erbij, roer goed en laat rustig opwarmen. Bak de scampi’s kort in olijfolie. Doe de warme pasta in een ovenschaal, giet de saus erover en werk af met de scampi’s. Strooi de parmezaanse kaas erover en gratineer in de oven.

Opmerkingen

Afbeelding van J-M K. J-M K.

14 December 2008 - 13:44

ziet er lekker uit. Best verbeter je de 2 typfouten in de titel.

Er zijn 12 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2018 - Disclaimer