Veronique M.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 175g broccoliroosjes
  • 150g sperzieboontjes
  • Snuifje suiker
  • Peper en zout
  • 450g trostomaten
  • 1 ui, fijngehakt
  • 3 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 EL verse rozemarijn, fijngehakt
  • 150 ml groentebouillon
  • 350g rigatoni (of andere pasta)

Pasta primavera

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Veronique M. (10/07/12)

Bron: Snel&Slank

1. Doe tomaten, suiker, ui, look, rozemarijn en bouillon in grote pan en breng alles aan de kook. Laat 15 min. zacht pruttelen, roer af en toe tot de tomaten uit elkaar vallen en de saus dikker wordt.

2. Kook de rigatoni in water met een snuifje zout. Doe de broccoli en bonen er 3 min. voor het einde van de kooktijd bij.

3. Giet de rigatoni en de groenten af en schep om met de tomatensaus. Breng op smaak met peper en zout.

KLAAR!

Er zijn 2 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2018 - Disclaimer