Afbeelding van Tom K.

Tom K.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4el rode pesto
  • 2el gesnipperde basilicum
  • parmezaanse kaas
  • 200g verse tagliatelli
  • zout
  • peper
  • 2 gedroogde tomaten op olie
  • 200g gerookte zalmsnippers

Pasta met zalm en pesto

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Tom K. (31/10/08)

Kook de pasta in ruimkokend water met zout beetgaar.

Snipper intussen de uitgelekte tomaten fijn en halveer de schoongemaakte kerstomaatjes.

Giet de pasta af in een vergiet, doe het terug in de pan en meng de pesto, zalm gedroogde en verse tomaat erdoor.

Breng pittig op smaak met zout en peper en laat het geheel, al omscheppend, door en door warm worden.

Garneer met basilicum en geef er eventueel kaas bij.

Serveren met verse spinazie.

Er zijn 15 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2017 - Disclaimer