Paul R.

Pasta - zalm - dille

Ingrediënten voor 2 personen

  • lookkruiden
  • 1 kaart gerookte zalm
  • 120g pasta (tagliatelle of strikjes)
  • 25dl room
  • verse dille
  • verse peterselie
  • verse of gedroogde dragon

Pasta - zalm - dille

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Ann-Sophie D. (11/12/08)

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pakje. Giet af.
  • Doe de room in een pan en laat opkoken. Kruid met peper & zout en lookkruiden.
  • Snijd intussen de zalm in fijne reepjes.
  • Voeg de dille, peterselie en dragon toe aan de roomsaus. Voeg op het allerlaatste ook de zalmreepjes toe aan de saus.
  • Schep de saus over de pasta in een bord en werk af met peterselie en dille.

Opmerkingen

Jelle V.

26 Mei 2009 - 15:05

Ook heel lekker met gesneden of kerstomaatjes en rucola.

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2018 - Disclaimer