Paul R.

Komkommersoep met boursin cuisine

Ingrediënten voor 6 personen

  • Kippebouillon (blokjes)
  • Water
  • 5 komkommers
  • Bloem
  • Boter
  • Boursin cuisine
  • zout en peper
Bereiding


  • Schil de komkommers met een dunschiller, snij het daarna ik blokjes van 2cm. Bak de komkommerblokjes in de boter voor 10 minuten.

  • Doe daarna de bloem erbij (soeplepel of 3). Laat dit geheel 2 minuten bakken.

  • Doe de Kippebouillonblokjes bij het water en los op. Giet de kippebouillon bij de komkommers en laat 10minuten koken. kruid met zout en peper. Mix het geheel. Juist voor het opdienen een klein beetje boursin cuisine toegvoegen (1koffielepel per bord)

Er zijn 9 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2018 - Disclaimer