Sanne S.

Ingrediënten voor 4 personen

  • peper en zout
  • vetstof
  • kaassaus
  • 4 kleine of 2 grotere courgettes
  • 1 fijngensipperde ui
  • 400 g gehakt
  • 1 ei
  • 2 eetlepels paneermeel
  • oregano

Gevulde courgette

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Daylah D. (29/12/08)

Bron: Ons kookboek

  • Spoel de courgettes, snijd de steelaanzet weg en halveer ze. Haal de zaden eruit.
  • Fruit de ui. Doe er het gehakt, het ei, het paneermeel en de kruiden bij.
  • Leg in elke courgettehelft wat kaas. Verdeel het gehakt ervoer en schik de courgettes in een ingevette ovenvaste schotel.
  • Laat afgedekt garen in een oven van 200°. * Dien op met kaassaus.

Er zijn 4 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2017 - Disclaimer