Afbeelding van Chloë R.

Chloë R.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 50 g blauwe kaas, gekruimeld (ik neem wat meer)
  • peper
  • 400 g penne
  • 225 g kastanjepaddenstoelen, dik gesneden
  • 1 tl olijfolie
  • 350 g vierkazensaus
  • 250 g verse babyspinazieblaadjes of 100 g diepvriesspinazie, uitgelekt
  • 25 g walnoten, in stukjes gehakt

Florentijnse pasta met vier kazen

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Chloë R. (29/04/09)

Bron: Evita

Zet de grill aan en kook de pasta beetgaar. Bak ondertussen de paddestoelen in de olie tot ze goudbruin en zacht zijn. Doe de kaassaus en spinazie bij de paddestoelen en verwarm tot de spinazie week wordt. Voeg nu de pasta toe aan de saus en kruid met peper. Giet alles in een ovenschaal, strooi er de walnoten en blauwe kaas over. Zet de schaal nog 5 à 8 minuten onder de grill tot de kaas gesmolten is.

Er is één buur die dit gerecht heeft toegevoegd aan zijn kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2017 - Disclaimer