silvie d.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 bakklare croissants ( Danerolles )
  • 4 plakken gerookte zalm
  • 100 g kruidenkaas ( type Boursin )
  • Kerstomaatjes
  • 1 eetlepel melk
  • 1 handvol gemengde groene sla

Croissants met Zalm en Kruidenkaas

Dit is een voorgerecht.

Geschreven door J-M K. (23/12/08)

1. Rol de croissants open.

2. Bestrijk ze met de kruidenkaas en leg er een plakje zalm op.

3. Rol ze stevig op en bestrijk ze lichtjes met melk.

4. Bak ze 10 tot 15 min. goudbruin in de oven op 175° C.

5. Serveer de croissants warm of lauw , met de frisse groene sla en kerstomaatjes.

Er zijn 6 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2017 - Disclaimer