pascale s.

Chocolademousse

Ingrediënten voor 10 personen

  • 300 gr fondant chocolade
  • 0,5 l slagroom
  • 2,5 dl eiwitten (+/- 10 eieren)
  • 150 gr fijne suiker

Chocolademousse

Dit is een dessert.

Geschreven door Enid V. (20/01/09)

Breek en smelt de chocolade au bain marie. Eiwitten en suiker opkloppen (ik zet dit hierna altijd eventjes in de koelkast). Slagroom stijf kloppen (pas op, niet te lang of ge krijgt brokken!). Chocolade en slagroom door elkaar spatelen. Eiwitmengsel toevoegen.

Verdelen over kleine potjes (ik gebruik kleine glazen theelichtpotjes uit de ikea, kleine porties en makkelijk om in de koelkast te proppen). Laten opstijven in de koelkast (enkele uren).

Opmerkingen

andrea v.

07 Augustus 2013 - 18:20

word dat nooit gemaakt voor 4 personen

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2017 - Disclaimer