silvie d.

Ingrediënten voor 2 personen

  • busje room
  • 400 gr gemengd gehakt
  • pijnboompitten
  • fijngesneden paprika
  • fijngesneden ajuin
  • 2 eetlepels peterselie
  • 400 gram passata

Balletjes met pijnboompitten en paprika in tomatensaus

Dit is een hoofdgerecht.

Geschreven door Daylah D. (09/04/10)

Bron: eigen bewerking

In een kom gehakt, ui, paprika, pijnboompitten en peterselie goed mengen Gehakt tot 24 kleine balletjes vormen (er blijft allicht nog een hoop ui, paprika en pijnboompitten over, die gaan straks in de saus) In braadpan olie verhitten en balletjes rondom bruin en gaar bakken Restjes ui, paprika, pijnboompitten en passata erbij doen Room toevoegen Kruiden naar believen (peper, zout, paprikapoeder en een beetje cayenne bijvoorbeeld) Even zachtjes laten koken Eventueel opdienen met rijst Smakelijk!

Er zijn 4 buren die dit gerecht hebben toegevoegd aan hun kookboek:

 

Alle rechten voorbehouden, 10to1 2008-2017 - Disclaimer